Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Απέρριψε την πρόταση Βενιζέλου ο Σημίτης

aperripse-tin-protasi-venizeloy-o-simitis
Αρνητικά απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για να δώσει το παρών στο Συνέδριο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στην ευγενική και σύντομη επιστολή του ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Συνέδριο, δηλώνοντας ωστόσο πρόθυμος να συμβάλλει "στην κοινή προσπάθεια ενός ουσιατικού ρεύματος ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ".
Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός, τα τελευταία χρόνια, αποφεύγει τις κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και η πρόθεσή του να μην συμμετέχει ούτε αυτή τη φορά είχε διαρρεύσει εδώ και ημέρες,
μέσω συνεργατών του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει με επιστολή του από τον Κώστα Σημίτη να συμμέτεχει στο Συνέδριο του κόμματος.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως στην εν λόγω επιστολή ο κ. Βενιζέλος πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό να λάβει το λόγο και να απευθύνει χαιρετισμό στους σύνεδρους.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...