Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Απέρριψε την πρόταση Βενιζέλου ο Σημίτης

aperripse-tin-protasi-venizeloy-o-simitis
Αρνητικά απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για να δώσει το παρών στο Συνέδριο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στην ευγενική και σύντομη επιστολή του ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Συνέδριο, δηλώνοντας ωστόσο πρόθυμος να συμβάλλει "στην κοινή προσπάθεια ενός ουσιατικού ρεύματος ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ".
Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός, τα τελευταία χρόνια, αποφεύγει τις κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και η πρόθεσή του να μην συμμετέχει ούτε αυτή τη φορά είχε διαρρεύσει εδώ και ημέρες,
μέσω συνεργατών του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει με επιστολή του από τον Κώστα Σημίτη να συμμέτεχει στο Συνέδριο του κόμματος.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως στην εν λόγω επιστολή ο κ. Βενιζέλος πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό να λάβει το λόγο και να απευθύνει χαιρετισμό στους σύνεδρους.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Anonymous Greece: Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έριξαν τις σελίδες των υπουργείων

Τα στοιχεία των δύο ατόμων που βρίσκονται πίσω από τα «χτυπήματα» σε ελληνικούς στόχους, δημοσίευσαν οι Anonymous Greece το βράδυ της Πα...