Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέα επίθεση φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την καραμανλική Δεξιά

Νέα επίθεση φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την καραμανλική Δεξιά

Νέα επίθεση φιλίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς την καραμανλική Δεξιά, επαναλαμβάνοντας τα περί ακροδεξιών αντιλήψεων της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ και επενδύοντας στη δημιουργία ρήγματος στην παράταξη.

«Η ταυτότητα, το προφίλ της σημερινής ΝΔ υπό τον κ. Σαμαρά, διαφέρει πολύ από αυτό που μας είχε δείξει η Ν.Δ. μετά το '74, δηλαδή τη μεταπολιτευτική καραμανλική ταυτότητα της Ν.Δ.» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης (στον Real), σχολιάζοντας την προγραμματισμένη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλή για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θάνατο του ιδρυτή του
κόμματος.

«Έχουμε υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά, μια μετατόπιση και ως προς τη ρητορική του κόμματος, αλλά και ως προς την αντιμετώπιση του πολιτικού αντιπάλου, που έχει έντονα τα στοιχεία μιας ακροδεξιάς πολιτικής» διευκρίνισε. «Είναι αυτό που εμείς το έχουμε ονομάσει στρατηγική της έντασης, η οποία έχει έντονα τα στοιχεία ενός νέου διχασμού» προσέθεσε ο εκπρόσωπος.

Τα οικονομικά μέτρα και η «καμμένη γη»

Συνεχίστηκε στο μεταξύ τη Δευτέρα και η επιχείρηση μετριασμού των προσδοκιών για ευνοϊκότερα οικονομικά μέτρα και ειδικότερα έναντι των εξαγγελιών περί επαναφοράς μισθών και συντάξεων στα επίπεδα προ κρίσης. Με δηλώσεις τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολούθησαν να καλλιεργούν την άποψη περί καμμένης γης.

«Εμείς ούτε διαθέτουμε το μαγικό ραβδί για να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά κυρίως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε μέρα που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο χειρότερα» σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. «Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από αυτούς που μας κυβερνούν, υλοποιώντας μια καταστροφική πολιτική. Επειδή όμως κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, χρωστούμε να βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο της προετοιμασίας μας» σχολίασε (στην ΝΕΤ), ενώ αντίστοιχες αναφορές έκανε και ο βουλευτής του κόμματος, καθηγητής Γιώργος Σταθάκης. 
TA NEA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...