Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο Πάγκαλος «χτυπάει» τον Λοβέρδο!

giati-o-pagkalos-xtypaei-ton-loverdo

Προχθές ο Θεόδωρος Πάγκαλος- μέσω τηλεοπτικού σταθμού- με έμμεσο τρόπο άσκησε δριμεία, πολιτική, κριτική στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο. Δεν επρόκειτο περί συμπτώσεως. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μπορεί να γέρασε αλλά τάχει 400! Θυμάται και θυμάται πολύ καλά.

Πριν από αρκετό καιρό, όταν και πάλι είχε αμφισβητηθεί εντόνως ο κ. Βενιζέλος, είχε κανονίσει δείπνο με μερικούς «δικούς» του, την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Στην συνάντηση ήταν όλοι πλην του κ. Λοβέρδου τον οποίον περίμεναν. Η ώρα περνούσε και τα φίδια
άρχισαν να ζώνουν τον βετεράνο πολιτικό.

Ανήσυχη και η κ. Διαμαντοπούλου. «Δεν θα έλθει Θεόδωρε ο Ανδρέας…» είπε κοιτάζοντας το ρολόι. Δεν πέρασε πολύ ώρα και χτύπησε το κινητό του κ. Πάγκαλου. «Θόδωρε εγώ είμαι ο Ανδρέας….».

Ο κ. Πάγκαλος χαμογέλασε και του είπε ότι «άργησες, που είσαι σε περιμένουμε …». Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε ότι εκείνη την στιγμή ήταν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του τα είχαν βρει. «Είμαι με τον Βαγγέλη… Ξέρεις τα είπαμε και θέλει αν σου μιλήσει…».
Απογοήτευση. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έφαγε μόνος του και η κυρία Διαμαντοπούλου άφησε την επανάσταση στην μέση. Ο Ανδρέας Λοβέρδος συμπορεύθηκε για λίγο με τον Βενιζέλο και τώρα επιχειρεί να παρουσιάσει το δικό του κόμμα.

Ο Πάγκαλος μπορεί να μιλάει με τον κ. Λοβέρδο και να πίνουν τον καφέ τους στην «βιβλιοθήκη» της πλατείας Κολωνακίου αλλά ο Πάγκαλος δεν ξεχνάει εκείνο το δείπνο που δεν έγινε ποτέ!!!
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...