Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκάλυψη-βόμβα από νέο βιβλίο

Ο μυστικός στρατός 3.000 εκτελεστών της CIA

 
Περίπου 3.000 εκτελεστές έχει στρατολογήσει η CIA για να αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές στο Αφγανιστάν. Την αποκάλυψη αυτή κάνει ένα καινούριο βιβλίο το «Obama's Wars» του συγγραφέα Bob Woodward (αποσπάσματα του οποίου προδημοσιεύονται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ), το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση καθώς στις ΗΠΑ όλοι υποπτεύονταν κάτι τέτοιο, αλλά κανείς δε φανταζόταν ότι πρόκειται για έναν ολόκληρο στρατό 3.000 πληρωμένων δολοφόνων!

Η εκπαίδευσή τους είναι ειδική, χωρίζονται σε μικρές ομάδες και στόχος τους είναι να σκοτώνουν Ταλιμπάν ή να κρατούν ομήρους, όχι μόνο στο Αφγανιστάν αλλά και σε περιοχές του Πακιστάν.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει κανένα σχετικό σχόλιο, είναι σαφές ότι ο αρχηγός της πολυεθνικής δύναμης στο Αφγανιστάν, στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, και γνωρίζει, και επικροτεί την ύπαρξη ενός τέτοιου «στρατού».

Η CIA πάντως φαίνεται πως έχει αναλάβει πολλή δουλειά στο Αφγανιστάν! Όπως αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο, στο «μισθολόγιό» της βρίσκονται πολλοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης του προέδρου του Αφγανιστάν, Χάμιντ Καρζάι, οι οποίοι «εξασφαλίζουν ροή πληροφοριών από το εσωτερικό της κυβέρνησης του Αφγανιστάν προς τις ΗΠΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...