Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πανελλαδική απεργία πραγματοποιεί την Πέμπτη, η ΠΟΕ ΟΤΑ

Απεργίες και κινητοποιήσεις

Την Πέμπτη

Πανελλαδική απεργία πραγματοποιεί την Πέμπτη, η ΠΟΕ ΟΤΑ στους δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις όλες της χώρας για τους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Το υπόλοιπο προσωπικό θα πραγματοποιήσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 7.30 το πρωί.

Ζητούν την ανάκληση της αναστολής των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και η μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε αορίστου χρόνου με την ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.

Κλειστή θα είναι την Πέμπτη και η χωματερή Άνω Λιοσίων, σε ένδειξη συμπαράστασης στην 24ωρη που πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι του δημοσίου.

Απεργία συμβασιούχων
24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο στις 9 το πρωί πραγματοποιούν συμβασιούχοι, καθώς κρίνεται στην ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου εάν θα επιτρέπεται η μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Κινητοποιήσεις από τους παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών
Απεργούν την Πέμπτη παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών, που διαμαρτύρονται για την χρήση ταμειακών μηχανών από την 1η Οκτωβρίου.

Οι παραγωγοί δηλώνουν ανέτοιμοι και ζητούν τρίμηνη αναβολή του μέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...