Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τράπεζα ρουχισμού" ιδρύει ο δήμος Ωραιοκάστρου για άπορες οικογένειες

Τράπεζα ρουχισμού" ιδρύει ο δήμος Ωραιοκάστρου για άπορες οικογένειες

Μία ξεχωριστή «τράπεζα», στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν όχι τα χρήματά τους, αλλά ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, ιδρύει ο δήμος Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια στήριξης των δεκάδων άπορων οικογενειών.

Καθημερινά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών θα συγκεντρώνονται στο χώρο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου είδη ένδυσης, υπόδησης είδη προικός καθώς και παιχνίδια, τα οποία θα διατίθενται στη συνέχεια σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας.

Η «Τράπεζα ρουχισμού» θα λειτουργήσει στο χώρο του παλιού δημοτικού αναψυκτηρίου, από όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα διαθέσιμα είδη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Εκτιμάται, πως θα ωφεληθούν περίπου 200 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Η συμπαράσταση και η έμπρακτη υποστήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας αποτελεί τη δική μας συμβολή για μία ανθρώπινη, για μια κοινωνία αλληλεγγύης», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νικόλαος Μπάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...