Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η αποχώρηση της ΝΔ από την Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι, ήταν λάθος, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη

"Λάθος η αποχώρηση της ΝΔ από την εξεταστική για το Βατοπέδι"
Η αποχώρηση της ΝΔ από την Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι, ήταν λάθος, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά την κλήση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, η κ. Μπακογιάννη, είπε πως εάν ο κ. Καραμανλής έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο από ότι έχει πει για την υπόθεση Βατοπαιδίου, θα το κάνει.

Απέφυγε να τοποθετηθεί στο εάν ο κ. Καραμανλής πρέπει να μιλήσει για την διακυβέρνηση της χώρας επί των ημερών του λέγοντας ότι υπάρχουν δύο πολιτικές σχολές. Όπως είπε η μία είναι αυτή που λέει ότι είσαι παρόν και υπερασπίζεσαι την πολιτική και η δεύτερη που λέει παρεμβαίνεις όταν πρέπει να μιλήσεις. Είπε επίσης πως προφανώς ο κ. Καραμανλής ανήκει στη δεύτερη σχολή.

Για την διαγραφή του κ. Σκυλακάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είπε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδηγείτε να γίνει ένα απολυταρχικό κόμμα.

Επισήμανε πως δεν υπάρχει και δεν πρέπει να επιτρέπεται να υπάρχουν μειοψηφίες, υπογραμμίζοντας πως αυτά είναι τριτοκοσμικά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...