Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Δράση στηρίζει Γ. Καμίνη και Ι. Μπουτάρη

Η ανακοίνωση του κόμματος

Τους συνδυασμούς του Γιώργου Καμίνη για το δήμο Αθηναίων και του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υποστηρίζει το κόμμα Δράση του Στέφανου Μάνου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «Η Δράση στις δημοτικές εκλογές θα στηρίξει εκείνους τους υποψηφίους που με τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά τους έχουν επιδείξει το ήθος και την ικανότητα να διακρίνουν και να υποστηρίζουν το γενικό συμφέρον περιφρονώντας τα ιδιοτελή κομματικά ή συντεχνιακά συμφέροντα».

Η Δράση στην Αθήνα θα υποστηρίξει τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη. Και οι δύο είναι το είδος των δημοσίων ανδρών που αναζητεί η Δράση.

Ο κ. Μπουτάρης υπήρξε εκ των ιδρυτών της Δράσης και το ίδιο θα μπορούσε να είναι και ο κ. Καμίνης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Καμίνη θα είναι ο αντιπρόεδρος της Δράσης κ. Τάσος Αβραντίνης».

Σημειώνεται ότι την παραίτησή του, από το αξίωμα του Συνηγόρου του Πολίτη, υπέβαλε επισήμως την Παρασκευής ο κ. Καμίνης στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...