Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Ο κατα φαντασιαν πρωταγωνιστης Σταυρος θεοδωρακης


Ο αρχηγός του γκρίζου Ποταμιού υποτιμά για ακόμη μια φορά την ετυμηγορία και την εντολή του ελληνικού λαού, τονίζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Ο κατά φαντασίαν πρωταγωνιστής επιδόθηκε για άλλη μια φορά στο μόνο ρόλο που ξέρει να παίζει: να κουνά προκλητικά το δάχτυλο στον Πρωθυπουργό και τη σημερινή κυβέρνηση», αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Eίναι δικαίωμά του να μην του αρέσει το νέο κυβερνητικό σχήμα και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Οφείλει όμως να πληροφορηθεί, αν δεν το γνωρίζει, ότι είναι αποκλειστικό δικαίωμα και προνόμιο του Πρωθυπουργού να επιλέγει και να ορίζει τους υπουργούς του» επισημαίνει η κ.
Χρυσοβελώνη και προσθέτει: « Ο αρχηγός του γκρίζου Ποταμιού, υποτιμά για ακόμη μια φορά την ετυμηγορία και την εντολή του ελληνικού λαού. Από εκεί και πέρα, το να εγκαλεί κυβερνητικά στελέχη για «αναξιοκρατία, έλλειψη προσόντων, γνώσεων και ικανοτήτων» ο γίγας της πολιτικής και της διανόησης, είναι δείγμα μικρομεγαλισμού, αμετροέπειας και, το κυριότερο, έλλειψης αυτογνωσίας».
 http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ αγωνίζεται για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση Novartis

Το Κίνημα Αλλαγής με τα στελέχη του, δίνουν τον αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση Novartis. Όλα πρέπει να γίνουν στα πλαίσ...