Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ «ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Τους λόγους για τους οποίους δεν ψήφισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα αναλύει σε άρθρο του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Θέτει ζήτημα αξιοπιστίας και τονίζει ότι «αν και η Αριστερά απολέσει την αξιοπιστία της, τότε κινδυνεύει να χάσει η ίδια την ψυχή της και η δημόσια ζωή το ύστατο καταφύγιό της» όπως γράφει στα Νέα.
Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι δεν αποδέχεται τους «αναγκαστικούς μονόδρομους και τις ανόητες και ανιστόρητες κατηγορίες της «αποστασίας» για όσους τους αμφισβητούν».
«Πολύ δε περισσότερο δεν αποδέχομαι ότι η δημοκρατία στην πατρίδα μου, στην ελληνική Βουλή και στα κόμματα πρέπει να ενοχοποιείται, προκειμένου να θριαμβεύει στο «προτεκτοράτο» της
Αθήνας η συναινετική σιωπή των αμνών ή η ηχηρή αποδοχή ως «αναγκαίου κακού» του νέου Μνημονίου».

Και προσθέτει: «Δεν παραδίδω ποτέ μαθήματα πολιτικής ηθικής και πολιτικής ορθότητας σε κανέναν. Απεχθάνομαι όσο τίποτα έναν τέτοιο ρόλο. Η πολιτική κυρίως κρίνεται από τις συνέπειες των επιλογών» τονίζει.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε με κανένα τρόπο να δεχθεί και να ψηφίσει το νέο μνημόνιο, καθώς και ότι αν επιμείνει να το εφαρμόσει, τότε κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε μια νέα μεγαλύτερη ΔΗΜΑΡ ή σε ένα είδος μεγάλου πολυσυλλεκτικού Ποταμιού.
Δηλώνει, επίσης, ότι ο ίδιος θα επιμείνει να μάχεται μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και να υπερασπίζεται «τις μεγάλες αρχές και αξίες του και τον αντιμνημονιακό προσανατολισμό του, μέχρι να σταματήσει αυτή η εφιαλτική μνημονιακή περιπέτεια της χώρας».

πηγή: Newsroom ΔΟΛ
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...