Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Νέα συγχαρητήρια επιστολή του Φιντέλ Κάστρο στον Αλέξη

Οι διαπραγματεύσεις δεκαεπτά ωρών στις Βρυξέλλες μέχρι το πρωί της Δευτέρας και η συνθηκολόγηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με το Τέταρτο Ράιχ δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον Φιντέλ Κάστρο. Γι’ αυτό του έστειλε και δεύτερη επιστολή, μετά από εκείνη της επόμενης του δημοψηφίσματος.
Σύντροφε Αλέξη,
Έμεινα κι εγώ ξάγρυπνος την Κυριακή, παρακολουθόντας τις εξελίξεις κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.
Οφείλω να ομολογήσω πως σε θαυμάζω για την ψυχραιμία σου να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με την Μέρκελ και τα σκυλάκια της Φρανσουά και Τουσκ για τόσες πολλές ώρες, και μάλιστα χωρίς διάλλειμα για ένα πούρο.
Νομίζω πως όλες αυτές οι ώρες ήταν ότι έπρεπε για να καταλάβεις πως με τη Μαφία
δεν συνδιαλέγεσαι, ούτε διαπραγματεύεσαι.
Με τη Μαφία ανοίγεις πόλεμο. Ειδικά την ώρα που σε κοιτάζει ολόκληρος ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα.
Ρε κουφιοκέφαλε, όταν σου είπα συγχαρητήρια για τον λαό σου την προηγούμενη Δευτέρα, εννοούσα να τον πάρεις στις πλάτες σου και να σπάσεις τα μούτρα των εκβιαστών.
Όχι να τους φοβηθείς.
Όχι να τον πάρεις στις πλάτες σου και να τον αδειάσεις στις Βρυξέλλες.
Α ρε Αλέξη. Μικρός είσαι ακόμα, θα μάθεις.
Μόνο Αλέξη, σε παρακαλώ, μία τελευταία χάρη.
Μην αφήσεις την Αριστερά να σαπίσει για άλλα εβδομήντα χρόνια στη χώρα σου αγόρι μου.
Βγες και παραδέξου τον εκβιασμό που υπέστεις και τον τρόπο που σε έπεισαν, ομολόγησε πως υπόγραψες τη δήλωση μετανοίας για όσα υπερασπιζόσουν τα τελευταία χρόνια. Κατήγγειλε το πραξικόπημα που σου επέβαλλαν.
Και μετά άσε τη δουλειά να την κάνει κανένας άλλος.
Έστω κι έτσι, έδειξες το πραγματικό πρόσωπο του τέρατος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό θα στο χρωστούν οι λαοί για πάντα.
Μόνο σύντροφε, πρόσφερε αυτή την ύστατη υπηρεσία στους λαούς της Ευρώπης, που καμία σχέση δεν έχουν με τους οικονομικούς δολοφόνους της.
Θα νικήσουμε, σίγουρα.
https://eleutheriellada.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...