Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΚΑΤΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ


Το δεύτερο νομοσχέδιο με τα «προ-απαιτούμενα» έχει κατατεθεί ήδη στη Bουλή προς ψήφιση για την Τετάρτη 22/7 με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος». Το νομοσχέδιο στο μεγαλύτερο μέρος του αφορά αλλαγές στον κώδικα πολιτικής δικονομίας, οι οποίες έρχονται ως συμπλήρωμα στο γενικό πλαίσιο του 3ου μνημονίου για διευκόλυνση στις διαδικασίες κατασχέσεων των μικρο-ιδιοκτητών.

Το μνημόνιο 3 σκιαγραφεί σε πλήρη διάσταση το νέο καθεστώς οικονομικής κατοχής που θα ισχύει για ολόκληρες γενιές από εδώ και πέρα. Το ξήλωμα του ασφαλιστικού, του συνταξιοδοτικού, η ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, το ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας, καθιστούν τα λαϊκά στρώματα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σε όλους τους τομείς της ζωής τους ενώ τώρα ήρθε η ώρα να στερηθούν και το δικαίωμα στη στέγαση.

Μέτρα τα οποία καμία χούντα και κανένα προηγούμενο καθεστώς δε τολμούσε να πάρει, τα εφαρμόζει σήμερα η αριστερή κοινοβουλευτική χούντα της συν-κυβέρνησης με τη συνεργασία κάθε ευρω-φασιστικού κόμματος που η υπερεθνική ελίτ έχει «φυτέψει» στο σβέρκο του πολύπαθου Ελληνικού λαού. Η ντόπια αριστερο-δεξιά χούντα, πραξικοπηματικά, και αφού διαστρεβλώνει καθολικά το πραγματικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο οικονομικό καθεστώς κατοχής, προχωράει στην θεσμοποίηση της εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων αλλά ακόμη χειρότερα και στην θεσμοποίηση των προϋποθέσεων ώστε η χώρα να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι ως αυτοδύναμη οικονομία. Η ρευστοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων σημαίνει ιδιωτικοποίησή τους και ουσιαστική παραχώρηση σε τρίτους, καθιστώντας τους ιδιοκτησιακό στοιχείο του διευθυντηρίου της ΕΕ. Με τη σειρά του αυτό σημαίνει αύξηση της πραγματικής ανεργίας και μονιμοποίησή της παρά της ηλιθιότητες περί «ανάπτυξης» που συνεχίζουν να ακούγονται από άθλια υποκείμενα βολεμένα στα βουλευτικά έδρανα.
Ο λαός λοιπόν όχι μόνο θα στερηθεί – αν περάσει το νομοσχέδιο – την πρόσβασή του σε αγαθά για την κάλυψη των βασικών του αναγκών, αλλά μέσα στα πλαίσια της οικονομικής κατοχής της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών, θα δει να υφαρπάζεται και το σπίτι του ή το χωραφάκι του.
Αντίστοιχα κάποιοι στην Αριστερά σήμερα, περιμένουν την σοσιαλιστική τους επανάσταση για να εφαρμόσουν την έξοδο από την ΕΕ… Ακόμα και τώρα η «οικονομική κατοχή» του λαού γι αυτούς τους «επαναστάτες» δεν υφίσταται… Γι’ αυτό αποφεύγουν εγκληματικά να μιλήσουν για ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ/ΟΝΕ για την εφαρμογή προγράμματος οικονομικής αυτοδυναμίας της χώρας.
Δεν περιμένουμε τίποτα από πολιτικές γκρούπες που και στην ύστατη αυτή ώρα δεν τολμούν να παρουσιάσουν τα πραγματικά αίτια της κρίσης και της προτεκταριοποίησης του λαού: την ένταξή του στην ΕΕ, η οποία τίναξε στον αέρα την αγροτική και βιομηχανική παραγωγή. Αντίθετα, τα ρίχνουν όλα συστηματικά στο Χρέος και στη «διαγραφή» του. Είδαμε ξεκάθαρα που μπορεί να φτάσει αυτή η κατάπτυστη πολιτική γραμμή της «διαγραφής του Χρέους» όταν δε συνοδεύεται από πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας η οποία και καθορίζει την εθνική κυριαρχία οποιασδήποτε χώρας και λαού: αποτέλεσε χρήσιμο υποστύλωμα «εξ αριστερών» για να ανέβει στην εξουσία η πιο χρήσιμη στα χρονικά (για την υπερεθνική ελίτ) κοινοβουλευτική χούντα.

ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ/ΟΝΕ

ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ


-ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

-ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...