Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Επίδειξη δύναμης από τον Τσάβες


Στην δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα σε μία εβδομάδα , από την Κούβα όπου αναρρώνει μετά από τη νέα επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού ιστού, ο Ούγκο Τσάβες προσπάθησε να φανεί ένας ισχυρός ηγέτης ο οποίος διατηρεί τον έλεγχο παρά την ασθένειά του .

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δήλωσε χθες ότι θα αρχίσει ραδιοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου τις επόμενες εβδομάδες και ότι θα επιστρέψει στην χώρα τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, στην συνομιλία που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με στελέχη της κυβέρνησής του, ο Τσάβες ανακοίνωσε και πιστώσεις για το γεωργικό τομέα.

«Θα πρέπει να επιστρέψω τις επόμενες ημέρες, Θεού θέλοντος. Αυτή η εβδομάδα δεν θα τελειώσει χωρίς να έχω επιστρέψει στη Βενεζουέλα», είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος πρόσθεσε πως σχεδιάζει να επιστρέψει την Κυριακή.

Η θεραπεία για τον καρκίνο μπορεί να αποδυναμώσει οποιονδήποτε ασθενή, αλλά ο Τσάβες διαβεβαιώνει ότι θα είναι σε θέση να διεξαγάγει προεκλογική εκστρατεία εν όψει των προεδρικών
εκλογών του Οκτωβρίου.
Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...