Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Χώρα αγρίων» χαρακτήρισε τη Ρωσία ο πρεσβευτής των ΗΠΑ



«Χώρα αγρίων» χαρακτήρισε τη Ρωσία ο πρεσβευτής των ΗΠΑ«Χώρα αγρίων» χαρακτήρισε τη Ρωσία ο αμερικανός πρεσβευτής στη Μόσχα Μάικλ ΜακΦολ, σε φραστική αντιπαράθεση που είχε με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού δικτύου NTV.

Μια ομάδα δημοσιογράφων το βράδυ της Πέμπτης σταμάτησε τον ΜακΦολ την ώρα που πήγαινε προγραμματισμένη συνάντηση. Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο πρεσβευτής, τους κατηγόρησε ότι τον παρενοχλούν και ότι έχουν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες.

«Είστε πάντα έξω από το σπίτι μου. Είναι ενδιαφέρον. Δεν ντρέπεστε να το κάνετε αυτό; Προσβάλετε την χώρα σας όταν το κάνετε αυτό, δεν το καταλαβαίνετε;» φώναξε στα ρωσικά, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το NTV.

«Είναι μια χώρα αγρίων. Δεν είναι φυσιολογικό. [...] Αυτό δεν συμβαίνει στη χώρα μας, στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Κίνα, μόνο εδώ» συνέχισε ο ΜακΦολ.

Πάντως την Παρασκευή, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο ΜακΦολ, ζήτησε συγνώμη για το συμβάν τονίζοντας ότι «εκφράστηκε άσχημα σε κακά ρωσικά».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...