Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Επί θύραις η σύμπραξη ΔΗΜΑΡ με πέντε διαγραμμένους βουλευτές του ΠαΣοΚ


Επί θύραις η σύμπραξη ΔΗΜΑΡ με πέντε διαγραμμένους βουλευτές του ΠαΣοΚ

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη οι πέντε από τους έξι ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι, μετά τη διαγραφή τους από το ΠαΣοΚ, είχαν εκδόσει κοινή διακήρυξη. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, το πρωί της Παρασκευής (16.3.2012), ύστερα από πρωτοβουλία των διαγραμμένων του ΠαΣοΚ, οι οποίοι απηύθυναν πρόταση συνεργασίας στη ΔΗΜ.ΑΡ.
Από την ομάδα των «έξι» έλειπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς κ. Θ. Παραστατίδης ενώ παρέστησαν οι υπόλοιποι πέντε κ.κ. Ηλ. Θεοδωρίδης, Ιω. Αμοιρίδης, Ιω. Μιχελογιαννάκης, Γ. Παπαμανώλης, Τσετίν Μουχαμέρ Μάντατζη.

Οπως έλεγαν από το ηγετικό επιτελείο της ΔΗΜ. ΑΡ «το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό». Εγινε πολιτική ανταλλαγή απόψεων και από πλευράς ΔΗΜ.ΑΡ ζητήθηκε να υπάρξει περιθώριο χρόνου- έως την Τρίτη- ώστε να απαντήσουν αφού συζητηθεί στις οργανώσεις και στα όργανα του κόμματος η πρόταση συνεργασίας.

Πάντως, σε ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ τονίζεται ότι «διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα. Αναζητήθηκαν κοινές προγραμματικές θέσεις στο πλαίσιο της συγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι πέντε διαγραμμένοι του ΠαΣοΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ θα προχωρήσουν σε εκλογική σύμπραξη.

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ, εκτός από τον κ. Κουβέλη, ο γραμματέας του κόμματος κ. Σπ. Λυκούδης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Δ. Χατζησωκράτης και Στ. Μπαγεώργος και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Αν. Παπαδόπουλος.
TOBHMAonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...