Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Χριστόφιας



Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Χριστόφιας
Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό και την ευχή να ξεπεράσει τη νέα δοκιμασία της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ακόμη, ο κ. Χριστόφιας ευχαρίστησε τον λαό και την ηγεσία της Ελλάδας, γιατί παρά τις δοκιμασίες που περνούν, παραμένουν αταλάντευτα στο πλευρό της Κύπρου και στον αγώνα που διεξάγει για απαλλαγή από την κατοχή».

Όσον αφορά στο Κυπριακό, υπογράμμισε ότι όντως οι συνομιλίες δεν πηγαίνουν καλά και εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα από εδώ και πέρα τουλάχιστον «να διδαχθούμε και να λειτουργήσουμε ενωμένοι στη βάση μιας κοινής γραμμής που έχει καθορίσει η πολιτική ηγεσία εδώ και πολλά χρόνια».

Ο αγώνας αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, γίνεται με ειρηνικά μέσα και θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να πείσουμε τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει ως κατοχική δύναμη την Τουρκία, η οποία, όπως σημείωσε, εμφανίζεται με αναβαθμισμένο ρόλο.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...