Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Γίνεται", το νέο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ

Την εικόνα του ανθρώπου που ξέρει και είναι έτοιμος να κάνει τη δουλειά επιχειρεί να περάσει με την πρώτη του αφίσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με μία φωτογραφία στην οποία δεν έχουν πειραχτεί οι ατέλειες του προσώπου του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να πείσει τους ψηφοφόρους ότι λέει την αλήθεια. Πως γνωρίζει το πρόβλημα, έχει τις γνώσεις και είναι έτοιμος να το λύσει. Κάτω από τη φωτογραφία του αντί συνθήματος τίθεται το ερώτημα "γίνεται".

"Ναι, γίνεται" απαντά ο ίδιος και ως απόδειξη θα χρησιμοποιήσει τη συνεισφορά του στο PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση. Μόνο που πλέον δε θα είναι αυτά τα θέματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ξεδιπλώσει το επόμενο χρονικό διάστημα τις προτάσεις του για την ανεργία, την υγεία και την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που έφεραν τα μνημόνια. "Για μία Ελλάδα αυτοδύναμη με ανάπτυξη" λένε χαρακτηριστικά.

Για τον συντονισμό της κυβέρνησης λίγο πριν τις εκλογές, αλλά και την λειτουργία της κυβέρνησης συζήτησαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, υπό τον πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες θα πρέπει να γίνονται μετά από συνεννόηση μαζί του, ενώ υπογράμμισε πως αναφορικά με το κυβερνητικό έργο δεν θα πρέπει να υπάρχει χαλάρωση. Επίσης, σε σχέση με τους διαγραφέντες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι καλύτερο για αυτούς να σταματήσουν να μιλάνε και να αφήσουν το θέμα στα όργανα. (περισσότερα εδώ)

Παρουσίαση της Φώφης Γεννηματά

Για «περίοδο έντασης, προκειμένου η παράταξη να πετύχει τους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους που έχει θέσει για το καλό του τόπου», έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας... να αντιστρέψουμε το κλίμα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με το Κίνημα να κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά της, η κυρία Γεννηματά δήλωσε ότι αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, «που είναι υπεύθυνη για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στον τόπο», σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή.

«Ευθύνη μας είναι η νέα σελίδα που ανοίγουμε στο ΠΑΣΟΚ να αναδείξει όλες αυτές τις προσπάθειες που κάναμε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν» υπογράμμισε.
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...