Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση», είπε από την Αλεξανδρούπολη η Ντ. Μπακογιάννη

«Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση», είπε από την Αλεξανδρούπολη η Ντ. ΜπακογιάννηΤη βεβαιότητά της ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις που έκανε από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία έρχεται να δώσει ένα μήνυμα σταθερότητας και αισιοδοξίας. Θα βγούμε από την κρίση. Δεν θα είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα βγούμε σίγουρα και θα είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία, εν όψει των εκλογών, είπε επίσης ότι, ευτυχώς, θα γίνουν χωρίς αφίσες και σπατάλες.
«Ευτυχώς. Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, ο κόσμος θα υποχρεωθεί να ακολουθήσει μια άλλη πολιτική λογική. Ακόμη και τα τέως μεγάλα κόμματα υποχρεώνονται να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα» ανέφερε, επισημαίνοντας πως δεν χρειάζονται ούτε ιλουστρασιόν χαρτιά, ούτε έξοδα.
Αναφερόμενη στο θέμα με τα κέντρα κράτησης μεταναστών, η κα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο Έβρος έχει δύο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί και ένα τρίτο, σε επίπεδο περιφέρειας.
«Θα το δούμε αυτό. Κάθε περιφέρεια έχει τις δικές της ευαισθησίες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Σε αυτό, είμαστε όλοι σύμφωνοι. Και πρέπει να βρούμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο», πρόσθεσε.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...