Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Μεταρρυθμιστική εξάντληση» στην κυβέρνηση βλέπει ο κ. Φλωρίδης


«Μεταρρυθμιστική εξάντληση» στην κυβέρνηση βλέπει ο κ. Φλωρίδης

«Κανένα Μνημόνιο δεν μας φταίει. Φταίει ότι παρατηρούμε μέχρι τώρα έλλειψη πολιτικής βούλησης απ' όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, απ' όλα τα κόμματα», εκτιμά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Φλωρίδης, ο οποίος βλέπει «μεταρρυθμιστική εξάντληση» στην κυβέρνηση.

«Δεν μπορούν να δουν το πρόβλημα κατάματα, ενώ όπως λέει και ο λαός τα κόμματα το δημιούργησαν αυτό. Τα κόμματα εξουσίας από τη φύση τους έχουν αντιτιθέμενες δυνάμεις στο εσωτερικό τους, η σύγκρουση αυτών των δυνάμεων τα παραλύει», υπογράμμισε ο κ. Φλωρίδης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της εφημερίδας Free Sunday.

Διατύπωσε, δε, τη διαπίστωση ότι παρατηρείται «μεταρρυθμιστική εξάντληση της κυβέρνησης», ενώ «βλέπει» ότι «όπου να 'ναι θα εξαντληθεί και η αλληλεγγύη των χωρών της ΕΕ προς την Ελλάδα, όπως προκύπτει από δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων».

Επιπλέον, ο κ. Φλωρίδης σχολίασε τοποθέτηση του υπουργού Πολιτισμού, κ. Π. Γερουλάνου, όπως αυτή παρουσιάζεται στη Free Sunday, παρατηρώντας: «Λέει ότι εμείς τα έχουμε κάνει όλα καλά και ό,τι τραβάμε τα τραβάμε επειδή οι Ευρωπαίοι δεν τα κάνουν καλά. Εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι όσο εμείς δεν τα κάνουμε καλά, προφανώς και οι Ευρωπαίοι, κάποια στιγμή, θα τρελαθούν με μας, θα μας στείλουν από εκεί που ήρθαμε και οι κερδοσκόποι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους».
ΤΟ ΒΗΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...