Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΝΔ: Δεν μπορούμε να πούμε «ναι» στο λάθος


thumb «Υπάρχει λάθος μίγμα πολιτικής, το οποίο και συνεχίζεται. Δεν μπορούμε να πούμε 'ναι' στο λάθος, το οποίο και συνεχίζεται. Πίσω από τη συναίνεση, η κυβέρνηση θέλει να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ διερωτήθηκε παράλληλα για το «πού εμπόδισε την κυβέρνηση η έλλειψη συναίνεσης να προχωρήσει στο πρόγραμμά της και να κυβερνήσει. Τα προβλήματα στο Ελληνικό, το φιάσκο στον Αστακό, το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να μειώσουν τα έξοδα και να περιορίσουν τις δαπάνες οφείλεται στην έλλειψη συναίνεσης;» και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ έχει στηρίξει, όπου υπάρχουν μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν κάνουμε αντιπολίτευση όπως αυτή που έκανε το ΠΑΣΟΚ. Είναι η αναποτελεσματικότητά τους που τους εμποδίζει να κυβερνήσουν σωστά».

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε επίσης εκ νέου την κυβέρνηση ότι δεν έκανε καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση του μνημονίου με την τρόικα και τάχθηκε κατά των απολύσεων στο Δημόσιο, αναφέροντας ότι η μονιμότητα είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα.

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου για την ανάγκη υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από 180 βουλευτές, ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για «κυβερνητικό αλαλούμ...Άλλα λέει ο κ. Πεταλωτής, άλλα ο κ. Πάγκαλος. Με το θέμα των πρόωρων εκλογών παίζει η κυβέρνηση. Εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς, σε αυτό το παιχνιδάκι
δεν παίζουμε. Όμως επαναλαμβάνουμε πως οι πρόωρες εκλογές είναι καλοδεχούμενες».
 to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...