Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Υπέρ της αναδιάρθρωσης τάσσεται ο Φ. Κουβέλης

Εισηγείται «δίχτυ προστασίας των χειμαζόμενων πολιτών»

Υπέρ της αναδιάρθρωσης με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους και μείωση επιτοκίων, τάχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, προσθέτοντας ότι με τα σημερινά δεδομένα το κόμμα του θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε, ωστόσο, ότι θα συμμετάσχει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, καταθέτοντας τις απόψεις του κόμματος του, οι οποίες, όπως είπε, είναι ρεαλιστικές και ελπίζει να ληφθούν υπόψη από τον πρωθυπουργό. «Διαφορετικά δεν έχει νόημα», είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την πολιτική επικαιρότητα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για θέματα βίας και εγκληματικότητας, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι εκκρεμεί η διαμόρφωση ενός πλαισίου για «ένα δίχτυ προστασίας των χειμαζόμενων πολιτών αυτού του τόπου», ενώ έκανε μνεία και στην έλλειψη απορροφητικότητας του κοινοτικού προγράμματος ΕΣΠΑ. «Είναι απαράδεκτο», σημείωσε, «στη μέση της χρονικής διάρκειας του ΕΣΠΑ να μην έχει ακόμη ξεκινήσει».
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...