Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Αντώνη, έλα να κάνουμε κυβέρνηση»



Πρόταση-έκπληξη του πρωθυπουργού

«Αντώνη, έλα να κάνουμε μαζί κυβέρνηση. Να αναλάβεις αναπληρωτής Πρωθυπουργός και να μου υποδείξεις πρόσωπα για υπουργούς», φέρεται να είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, για να εισπράξει πάντως την άρνησή του κεςι σε αυτή την πρόταση.

Ο πρωθυπουργός, μπροστά στον κίνδυνο να σκάσει η χρεοκοπία στα χέρια του, φέρεται να είχε σημαντικές συζητήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε να καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις. «Θες να πάμε σε εκλογές;», φέρεται να είπε κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός, ενώ σε άλλο σημείο, οι πηγές επιμένουν ότι του ζήτησε να εξετάσουν ακόμη και τη δυνατότητα συγκυβέρνησης με τον Α.Σαμαρά σε θέση αναπληρωτή πρωθυπουργού με κάποιους υπουργούς που θα υποδείξει ο ίδιος.

Ο Α.Σαμαράς απάντησε ότι οι εκλογές γίνονται πάντα με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ενώ απέρριψε κάθετα «εξωθεσμικές λύσεις», όπως αυτές της συγκυβέρνησης, ή μίας κυβέρνησης προσωπικοτήτων.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...