Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«''Ναι'' σε εθνική κυβέρνηση, αλλά χωρίς Βενιζέλο και Σαμαρά»


Ο Καμμένος θέτει νέους όρους

Θα μπορούσε στις 18 Ιουνίου να στηρίξει μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον όρο να μην υπάρχουν σε αυτήν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στο Mega, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις δυτικές Κυκλάδες. Aναφερόμενος στο ακριτικό Αιγαίο, είπε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα πέρα απο την Ελλάδα των δημοσκοπήσεων και των διλημμάτων. Υπογράμμισε ότι οι πολίτες εκεί δεν έχουν φάρμακα, ζουν χωρίς συγκοινωνία και ζητούν από το κράτος και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί τους.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητας.

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens», είπε ο κ.Καμμένος.

Εκτίμησε επίσης ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει και πρόσθεσε ότι το δίλημμα «Μνημόνιο ή
καταστροφή» έχει καταρριφθεί.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...