Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δεν εντάχθηκε στη ΝΔ ο Κ. Κιλτίδης γιατί δεν διαθέτει διεκδικητικό πλαίσιο

Δεν εντάχθηκε στη ΝΔ ο Κ. Κιλτίδης γιατί δεν διαθέτει διεκδικητικό πλαίσιοΔεν εντάχθηκε στη ΝΔ ο Κ. Κιλτίδης γιατί δεν διαθέτει διεκδικητικό πλαίσιο
Εγκαλεί τη ΝΔ ότι δεν διαθέτει διεκδικητικό πλαίσιο με δηλώσεις του στο eklogika.gr, ο πρώην υφυπουργός, Κωνσταντίνος Κιλτίδης που αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και διευκρινίζειότι αυτή τη στιγμή ανήκει στην κεντροδεξιά παράταξη αλλά δεν είναι ενταγμένος σε κανένα κόμμα.

Ο κ. Κιλτίδης τόνισε μάλιστα ότι δεν μπορεί να βρει ανταπόκριση η έκκληση της ΝΔ για κεντροδεξιά πανστρατιά αν το κόμμα δεν αποκτήσει σαφές και ξεκάθαρο διεκδικητικό πλαίσιο προς την ΕΕ, τους διεθνείς οργανισμούς και τους δανειστές.
«Θέλω να υπηρετήσω ατόφια την κεντροδεξιά παράταξη με το ιδεολογικό της περιεχόμενο που προφανώς πρέπει να καταστήσει την πατρίδα υπερήφανη και του πολίτες αξιοπρεπείς», επισημαίνει στη δήλωσή του και συνεχίζει: «Η κεντροδεξιά πρέπει τώρα να σηκώσει το ανάστημά της. Δεν είναι δυνατόν να φαίνεται ότι διεκδικεί μόνο η αριστερά και η κεντροαριστερά. Ας το καταλάβουν. Η Νέα Δημοκρατία προκαλείται αν θέλει να γίνει γνήσιος εκφραστής της κεντροδεξιάς να θέσει σαφές και ξεκάθαρο διεκδικητικό πλαίσιο προς την ΕΕ, τους διεθνείς οργανισμούς και τους δανειστές».

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...