Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ότι υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε η Α. Παπαρήγα την κρατική τηλεόραση


thumb
Για θετική προδιάθεση της κρατικής τηλεόρασης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε παρέμβασή της στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
"Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για ένα ζήτημα που επαναλήφθηκε στη δική σας εκπομπή και επαναλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες και για το οποίο έκανα καταγγελία και δεν πήρα καμία απάντηση από την κρατική τηλεόραση.
Έχω παρατηρήσει ότι μόλις κάποιος ομιλητής πάει κάτι να πει για τον ΣΥΡΙΖΑ, μην κάνετε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί η κρατική τηλεόραση να μετατραπεί σε τηλεόραση υπεράσπισης ενός κόμματος", επισήμανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
"Σας παρακαλώ να είστε πιο ουδέτεροι", υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η κρατική τηλεόραση πρέπει να πάρει αποστάσεις από όλα τα κόμματα.
Εκτός αυτού, η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε πως οι ερωτήσεις που απευθύνονται στα στελέχη του ΚΚΕ είναι συνέχεια οι ίδιες και ότι δεν ερωτώνται ενόψει νέας εκλογικής μάχης τι θέσεις έχει το
κόμμα.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...