Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ: Πυρά κατά Λαγκάρντ, Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλου


ΔΗΜ.ΑΡ: Πυρά κατά Λαγκάρντ, Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλου

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η ΔΗΜ.ΑΡ την Κυριακή. Απαντώντας στα σχόλια της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ τονίζει ότι «οφείλει να γνωρίζει πως ούτε τα παιδιά της Αθήνας, ούτε τα παιδιά του Νίγηρα επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ», καθώς επίσης ότι «η θεσμική της θέση δεν της επιτρέπει τέτοια σχόλια». Παράλληλα, κατηγορεί τον Ευ. Βενιζέλο ότι δεν μιλά για τις ευθύνες του, τον Αντώνη Σαμαρά ότι κρύβεται πίσω από τη Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ για να μην αποκαλύψει τη δική του κρυφή ατζέντα, ενώ καλεί τον Αλ.Τσίπρα να πείσει για τη σημασία της παραμονής της χώρας στο ευρώ τις συνιστώσες και πλειάδα στελεχών του.

Ειδικότερα, η ΔΗΜ.ΑΡ επισημαίνει: «Η κυρία Λαγκάρντ οφείλει να γνωρίζει ότι ούτε τα παιδιά της Αθήνας, ούτε τα παιδιά του Νίγηρα επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ. Οφείλει, επίσης, να γνωρίζει ότι η θεσμική της θέση δεν της επιτρέπει τέτοιου είδους σχολιασμούς. Ας αναλογιστεί τί θα σημάνει η κατάρρευση της Ελλάδας για το σύνολο της κοινωνίας, για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το ΔΝΤ, και ίσως, και την ίδια ως επικεφαλής του Ταμείου».

Επιπλέον, επικρίνει τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ ότι «από τη μια καταγγέλλει το ΠαΣοΚ του λαϊκισμού και από την άλλη δεν ξεχνά τη λογική του πελατειακού κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Δεν λέει, όμως, λέξη για τις δικές του ευθύνες και για την κρίση στη χώρα».

Απαντώντας στον Αλ.Τσίπρα, η ΔΗΜ.ΑΡ σημειώνει: «Μήπως είναι προτιμότερο "να κάνει το παν"
πρώτα μέσα στο κόμμα του ώστε να μην εμφανίζονται πέντε διαφορετικές και αντικρουόμενες γραμμές για το ίδιο θέμα; Μήπως θα πρέπει ο ίδιος να πείσει για τη σημασία της παραμονής της χώρας στο ευρώ μια πλειάδα στελεχών και συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή;»

Τέλος, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι «κρύβεται πίσω από τη Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ για να μην αποκαλύψει τη δική του κρυφή ατζέντα για τις 18 Ιουνίου».
TO BHMA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...