Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Αποκαλυπτικός ο Λοβέρδος: "Χάθηκαν 3 πολύτιμοι μήνες από την κυβέρνηση" - "Ίσως χρειαστούν και νέα μέτρα"

Πολλές είναι εκείνες οι φωνές μέσα στην κυβέρνηση που κάνουν πλέον λόγο για ασυνεννοησία μεταξύ των υπουργών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επιπλέον δυσκολίες στο κυβερνητικό έργο.

Άλλωστε με αφορμή την εικόνα που παρουσιάζει πλέον η κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου να ασκήσει δριμεία κριτική προς τους υπουργούς, στους οποίους ζήτησε να σταματήσουν να λειτουργούν με φέουδα, να κοιτάξουν τις δουλειές τους και να αφήσουν τις κόντρες.

Μία τέτοια εικόνα περιγράφη και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στη Real News. Η αμηχανία της κυβέρνησης μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών αποτελούν σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο τους παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας.

O υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δηλώνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών στρατηγικών μέσα στην κυβέρνηση, επισημαίνει πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες και ξεκαθαρίζει πως στις σημερινές τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό μέσα από την κυβέρνηση.

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει με όσους πιστεύουν στην πολιτική του, ο κ. Λοβέρδος τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, επισημαίνει πως όποιος αρνηθεί τον αγώνα θα απορριφθεί με πάταγο ενώ όσον αφορά την οικονομία δεν απέκλεισε τη λήψη και νέων μέτρων.

" Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτά είναι τα μέτρα και τελειώσαμε. Δεν θα χρειαστούν όμως οριζόντιες και άδικες πολιτικές εάν κάθε υπουργείο πετύχει τους στόχους που θέσαμε το Δεκέμβριο του 2010 ή όσους νέους χρειαστεί να θέσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.
Παπανδρέου προς υπουργούς: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας και αφήστε τις κόντρες»
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ελληνική θέση πάει στο Βερολίνο ο Χαφτάρ

Ο στρατάρχης της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ , υιοθετεί την ελληνική θέση αναφορικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγ...