Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η μούντζα και οι καθωσπρέπει που κατηγόρησαν την οικογένεια


Να αποβληθεί από όλα τα σχολεία της Λάρισας ο νεαρός μαθητής που στην παρέλαση μούντζωσε τους «επισήμους» προτείνουν οι τιμητές της ηθικής τάξης και του καθωσπρεπισμού.

Και συμπληρώνουν ότι η συμπεριφορά του αυτή δείχνει και το επίπεδο της οικογένειας που τον ανέθρεψε.

Αυτή όμως είναι η άποψη των «ολίγων». Μια άποψη απόλυτα αντίθετη από εκείνη του ελληνικού λαού που βροντοφώναξε το 1940 ΟΧΙ στην υποταγή της πατρίδας μας στο φασισμό, και που σήμερα φωνάζει πάλι ΟΧΙ σε μια υποταγή στα αμφίβολης νομιμότητας οικονομικά συμφέροντα.
Η οικογένεια του παλικαριού πρέπει να είναι περήφανη γιατί γαλούχησε ένα αληθινό ελληνόπουλο που εξέφρασε με τη συμβολική του κίνηση αυτό που όλοι μας αισθανόμαστε για αυτούς που μας κυβερνούν και ξεπέρασε με τη δύναμη της ψυχής του κάθε φόβο για τις πιθανές επιπτώσεις της θαρραλέας του πράξης.
Το κατάντημα της πατρίδας του από αυτούς που βρίσκονταν επάνω στην εξέδρα σκεφτόταν το παλικάρι τη στιγμή που μούντζωνε με το χέρι του βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στους «επισήμους». Κάτι που θα έκανε κάθε γνήσιος, κάθε συναισθηματικός και όχι απονευρωμένος Ελληνας σε μια τέτοια στιγμή, όταν μέσα του φουντώνει η ιερή αγανάκτηση από την άδικη μεταχείριση της πατρίδας του. Ας το ξανασκεφτούν καλά οι κύριοι που φαντάστηκαν ότι μπορούν να αποβάλουν τέτοια παλικάρια από τα σχολεία. Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Τέτοια παιδιά, με τέτοιους θαρραλέους χαρακτήρες, και όχι οσφυοκάμπτες, χρειάζεται η πατρίδα μας για να πάει μπροστά αυτές
τις δύσκολες μέρες.

Ολοι αυτοί οι καθωσπρέπει κύριοι που σκέφτηκαν να κατηγορήσουν την οικογένεια ενός τέτοιου παιδιού και να το τιμωρήσουν με αποβολή, μαζί μ’ αυτούς που μας κυβερνούν αυτή τη στιγμή λέγοντας παντού ΝΑΙ, χωρίς την παραμικρή ντροπή, είναι εκείνοι που πρέπει να αποβληθούν από την πατρίδα μας μια για πάντα.
politismos politis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακρίβεια: Εντός της ημέρας η επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν για τις διαφορετικές τιμές τιμολόγησης των πολυεθνικών

Επιστολή στην Κομισιόν με την οποία ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση, για τις διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης των πολυεθνικών, θα στείλει ο Κυριά...