Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Μου επιτίθενται λόγω... δημοφιλίας

Καρατζαφέρης: Μου επιτίθενται λόγω... δημοφιλίας"Η συνεχής αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας, όσο και η πίστωση που μου έγινε από τον Τύπο για την συμβολή μου στις εξελίξεις, με έχουν πείσει ότι θα δεχθώ αυτού του είδους τις επιθέσεις", απαντά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στην αόριστη καταγγελία και σε ύβρεις. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που είπα από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό. Πως όταν το καραβάνι προχωράει και γαβγίζουν τα σκυλιά, δεν σταματάει. Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για πεκινουά και κανίς. Τίποτε άλλο", συμπληρώνει ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέστησε την προσοχή σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος να μην απαντούν και να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στα κυβερνητικά καθήκοντα του κόμματος, με στόχο την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της νέας κυβέρνησης.

Σε άλλες δηλώσεις του ("Ράδιο 9") ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι τα επικριτικά σχόλια στο εξωτερικό για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση έγιναν για να χτυπήσουν την άνοδο της Μαρί Λεπέν.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τις δηλώσεις του τέως υπουργού Χάρη Καστανιδη, ο οποίος με επιστολή του διευκρίνισε πως η ψήφος του στην κυβέρνηση δεν αφορά τους υπουργούς που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, τις απέδωσε σε πικρία.

Είπε ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί από την ΕΣΑ επί χούντας και αυτό το γνωρίζει ο κ. Καστανίδης, για τον οποίο συμπλήρωσε: "Αισθάνεται θλίψη και είναι λίγο πικραμένος που έχασε το υπουργείο του. Πολλές φορές δεν ελέγχει τα νεύρα του. Δεν είναι κακό παιδί. Τον συμπαθώ. Προσπαθεί να πάρει την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Έχει ένα κόστος το γεγονός ότι παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου στο θέμα του δημοψηφίσματος. Μακάρι να μην το είχε κάνει αυτό".
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...