Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

«Ψήφο» εμπιστοσύνης δίνει η Μέρκελ στον Παπαδήμο

   
«Ψήφο» εμπιστοσύνης δίνει η Μέρκελ στον ΠαπαδήμοΗ Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ διαβεβαίωσε σήμερα τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο ότι η Γερμανία "θα υποστηρίξει" την Ελλάδα στις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση.

"Χαίρομαι για τη συνεργασία μας και σας διαβεβαιώ ότι η Γερμανία θα σας υποστηρίξει, όπως και τον Ελληνικό λαό, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αντιμετωπίσετε τις κοινές προκλήσεις της Ευρώπης και της ευρωζώνης", αναφέρει η κ. Μέρκελ στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά της προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική καγκελαρία.
Η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε επίσης "στην ωραία και βαθιά φιλία μεταξύ των δύο λαών", η οποία ελπίζει ότι "θα ενισχυθεί και θα βαθύνει" ακόμη περισσότερο.
"Πάνω σας έχουμε στηρίξει μεγάλες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες. Η κυβέρνησή σας πρέπει επίσης να προχωρήσει και να εφαρμόσει τις απαραίτητες και αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση", επεσήμανε η κ. Μέρκελ.
Η Γερμανίδα καγκελάριος ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στον κ. Παπαδήμο.

new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, 3 στους 10 συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη – Ποιος προηγείται στην κούρσα για το ΠΑΣΟΚ

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την ίδια ώρα που τα εσωκομματ...