Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σε καλό κλίμα, αλλά δεν τα βρήκαν Βενιζέλος και Λοβέρδος

Πυρετώδεις διεργασίες για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ

«Το σημαντικό ήταν ότι έγινε η συνάντηση»! Με αυτή την φράση, συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαίωναν ότι έγινε η συνάντηση του υπουργού Υγείας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, η οποία είχε ως αντικείμενο την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν κάπου συγκεκριμένα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το 24h.gr, «η συνάντηση όμως έγινε σε αδελφικό κλίμα», δήλωσαν συνεργάτες των δύο υπουργών. Η συνάντηση Βενιζέλου - Λοβέρδου εκτιμάται από τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι φέρνει πιο κοντά το άνοιγμα των διαδικασιών για την εκλογή νέου αρχηγού στο κόμμα, καθώς ήδη πολλοί μιλούν για αρχή εξελίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα οι πιέσεις προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, θα ενταθούν, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και άλλων φερόμενων υποψηφίων, όπως ο Χρήστος Παπουτσής.

Πάντως, από τη συνάντηση Βενιζέλου - Λοβέρδου δεν προέκυψε ότι υπάρχει συμφωνία στη διαδικασία, που θα επιλεγεί για την εκλογή νέου αρχηγού.

Αυτό συνεχίζει να αποτελεί αγκάθι, καθώς από τη μία ο Βενιζέλος φέρεται να μην επιθυμεί, σε αυτή τη φάση, απευθείας εκλογή από τη βάση, ενώ οι Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης (ο δεύτερος το έχει πει και δημόσια) φέρονται να θέλουν επανάληψη της διαδικασίας του 2007.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...