Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Κίτρινη» κάρτα από ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την επιστολή της Εθνικής: Να πάρει πρωτοβουλίες για όλο τον αθλητισμό

«Κίτρινη» κάρτα από ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την επιστολή της Εθνικής: Να πάρει πΝα πάρει πρωτοβουλίες για τον αθλητισμό καλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έπειτα από την επιστολή της Εθνικής ομάδας, λίγη ώρα πριν από τον μεγάλο αγώνα με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ, με την οποία ζητάει από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για να δημιουργηθεί ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας.
Η Χαριλάου Τρικούπη τάχθηκε υπέρ αυτού του αιτήματος χαρακτηρίζοντάς το «αυτονόητο και επιτακτικό» τονίζοντας, ωστόσο, ότι το αίτημα αυτό δεν αφορά μονάχα το ποδόσφαιρο και δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά -
προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου- κλείνει και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο.
Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να λάβει πρωτοβουλίες «για να έχουν στέγη μια σειρά από αθλήματα που μας κάνουν εθνικά υπερήφανους».
«Ως Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με το βουλευτή Επικρατείας κ. Πύρρο Δήμα έχουμε μελετήσει πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον τομέα του αθλητισμού. Ζητάμε για άλλη μια φορά συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γ. Ανδριανό, ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: «Επισημαίνουμε ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο αθλητισμός θα επιλυθούν με σοβαρότητα, συνεργασία και συναίσθηση των ευθυνών απέναντι στη χώρα, στους αθλητές μας που μας κάνουν περήφανους και απέναντι στη νέα γενιά»
Το διαδικτυακό παράπονο του Πύρρου Δήμα
Είχε προηγηθεί το παράπονο του Πύρρου Δήμα ο οποίος, αφού συνεχάρη τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για το γεγονός ότι δεν ζητάνε πριμ, τόνισε ότι η δέσμευση του πρωθυπουργού θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Δήμα στο facebook:
«Oι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ,προς τιμή τους, δεν ζητάνε πριμ για τυχον διάκρισή τους στο Παγκόσμιο, αλλά ζητάνε από την Πολιτεία να δημιουργηθεί ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα. Μπράβο τους! Δεσμεύτηκε και ο πρωθυπουργός! Είναι όμως ένα αίτημα που δεν αφορά μονάχα στο ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά, προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου, ΚΛΕΙΝΕΙ και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο. Από την επόμενη μέρα του αγώνα μου , το 2004, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ φωνάζω για το πρόβλημα χώρων άθλησης, για τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι κλειδωμενα και ρημάζουν. Ευχομαι οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν δυνατότερα και να φωνάζουν μαζί μας. Καλή επιτυχία απόψε».
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...