Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αποτεφρωτήρια εκτός νεκροταφείων ζητούν Καμίνης - Μπουτάρης


Picture 0 for Αποτεφρωτήρια εκτός νεκροταφείων ζητούν Καμίνης - Μπουτάρης

Την χωροθέτηση αποτεφρωτηρίων νεκρών εκτός κοιμητηρίων ζητούν με κοινή τους δήλωση, οι δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης.
Οι δήμαρχοι ζήτησαν να ενσωματώσει στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος ειδική ρύθμιση για τα αποτεφρωτήρια ενώ πρόσθεσαν πως διαπιστώνουν με έκπληξη, πως για μια ακόμα φορά, «αόρατες δυνάμεις» εμποδίζουν την προσαρμογή της χώρας στη διεθνή πραγματικότητα και τον σεβασμό των επιλογών του κάθε πολίτη.
Μάλιστα αναφέρθηκαν σε κορυφαίους νομικούς που έχουν καταρτίσει τη νομοθετική πρόταση η οποία προβλέπει τη δυνατότητα χωροθέτησης αποτεφρωτηρίων νεκρών εκτός κοιμητηρίων, καθώς και την τακτοποίηση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
«Η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμένει ουραγός σε στοιχειώδη ζητήματα δικαιωμάτων», είπαν οι δύο δήμαρχοι.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...