Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Γιατί ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας


Picture 0 for Γιατί ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Πέντε χρόνια από τη στιγμή που άφησε το Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης, η ζωή του Κώστα Καραμανλή έχει επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Εξακολουθεί βέβαια να ενημερώνεται για τα πάντα, αλλά αφιερώνει πολλές ώρες στα παιδιά του, διαβάζει και ενοχλείται με τα σενάρια που εμπλέκουν το όνομά του στη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια.
Καθημερινά, ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται από τις 9 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι στο γραφείο του, στην Παναγή Κυριακού, όπου από νωρίς το πρωί παίρνει στα χέρια του όλες τις εφημερίδες, ενώ παρακολουθεί και όλες τις ιστοσελίδες προκειμένου να ενημερώνεται για τα πάντα, όπως γράφουν «Τα Νέα».
Αν και προτιμά βιβλία ιστορικού και οικονομικού περιεχομένου, τελευταία το ενδιαφέρον του έχουν κερδίσει βιβλία δημοσίου και τραπεζικού ενδιαφέροντος. Το μεσημέρι επιστρέφει στη Ραφήνα, όπου αφιερώνεται αποκλειστικά στα παιδιά του. Βοηθά τα δίδυμα να διαβάσουν τα μαθήματά τους και μετέχει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, καθώς η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη ως γιατρός απουσιάζει αρκετές ώρες.
Τα σενάρια που τον θέλουν ως έναν από τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας τον ενοχλούν. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας όχι γιατί το περιφρονεί αλλά γιατί δεν του ταιριάζει. Οπως σημειώνει, είναι ακόμη πολύ νέος, καθώς το Σεπτέμβριο κλείνει τα 58 του χρόνια.
Σύμφωνα με πρόσωπο κοντά τον Κώστα Καραμανλή που επικαλείται η εφημερίδα, η απροθυμία του πρώην πρωθυπουργού για την προεδρία της Δημοκρατίας είχε διευκρινιστεί και στην τελευταία συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Αλλα στελέχη εκτιμούν ότι αν επρόκειτο να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά θα επέλεγε άλλο πόστο. Πάντως ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με εντολή Ν.Δ λογοκρισία ΕΡΤ σε όλες τις ειδήσεις από την περιφέρεια λόγω Λέσβου

Εδώ και λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι όλων των περιφερειακών Μέσων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ δεν μπορούν να ανεβάσουν καμία απο...