Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΚΕ: Να στηθεί τείχος αντίστασης και ανατροπής ενάντια στη «μικρή ΔΕΗ»

Τι αναφέρει το ΚΚΕ για τη μικρή ΔΕΗ

Την αντίθεσή του στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη«μικρή ΔΕΗ» εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, και υπογραμμίζει ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις να ορθωθεί τείχος αντίστασης και ανατροπής του κυβερνητικού σχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ».
Όπως λέει ο αγώνας ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση πρέπει να βάλει στο στόχαστρο την πολιτική απελευθέρωσης του τομέα ενέργειας, που προωθείται εδώ και χρόνια από την Ε.Ε και τις ελληνικές κυβερνήσεις, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες για τους λαϊκούς καταναλωτές και τους εργαζόμενους του κλάδου.
«Ταυτόχρονα να αντιπαλεύει τις αυταπάτες που καλλιεργούν τα άλλα κόμματα της Ε.Ε, όπως ο
ΣΥΡΙΖΑ, ότι στις συνθήκες της ευρωενωσιακής απελευθερωμένης αγοράς, μπορεί να υπάρξει επιχείρηση ηλεκτρικού ρεύματος που να ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες, να παρέχει φθηνό ρεύμα και εξασφαλισμένα εργασιακά δικαιώματα στους εργαζόμενους του κλάδου» καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...