Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ντινόπουλος: Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση

 Ντινόπουλος: Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση«Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. Μάλιστα, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Πάτρας, «Πελοπόννησος της Κυριακής», προβλέπονται δύο χιλιάδες μετακινήσεις υπαλλήλων από δήμο σε δήμο ή από περιφέρεια σε περιφέρεια, αλλά μόνο με τη θέλησή τους.
«Ήδη», υπογραμμίζει ο υπουργός Εσωτερικών,«περίπου χίλιοι υπάλληλοι έκαναν χρήση αυτού του προγράμματος στην πρώτη φάση και τώρα εργάζονται στο δήμο της αρεσκείας τους, με νομοθετική ρύθμιση, που προβλέπει ρητώς ότι δεν πρόκειται να μπουν ποτέ ξανά σε διαθεσιμότητα».

Επίσης, ανέφερε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και πως αναζητούνται πόροι, για να μη μειωθεί ο αριθμός των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης. Ακόμη, ως γιός στρατιωτικού, τόνισε ότι συμφωνεί με την οικονομική αποκατάσταση των ένστολων και πρόσθεσε ότι καθώς χαλαρώνει ο βρόγχος των δανειακών υποχρεώσεων, η κυβέρνηση πρέπει να ασκήσει κοινωνική πολιτική.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...