Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Την επόμενη Τετάρτη, 2 Ιουλίου, και όχι την προσεχή Πέμπτη, θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά το θέμα της «μικρής ΔΕΗ». Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του υπουργού Επικράτειας, Δημήτρη Σταμάτη και με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργού και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη δεδομένου ότι μέχρι την Παρασκευή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες μαζί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Λονδίνο. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η συζήτηση στη σύσκεψη είχε σκοπό να αποσαφηνίσει όλα τα θέματα και να ενισχύσει όλες τις πρόνοιες που έτσι κι αλλιώς θα έμπαιναν στον διαγωνισμό και τώρα
θα μπουν στο νομοσχέδιο.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, διασφαλίζεται το εργασιακό και ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων, δίνεται το 30% και του ενεργητικού και του παθητικού μέρους της επιχείρησης και διασφαλίζονται οι τοπικές κοινωνίες.
«Επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα. Άλλωστε πρόκειται για απόφαση που έχει περάσει από Υπουργικό Συμβούλιο εδώ και ένα χρόνο», έλεγαν κυβερνητικές πηγές. «Δεν υπήρχε θέμα επί της αρχής του νομοσχεδίου», τόνισαν και πηγές από το ΠΑΣΟΚ.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...