Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής


Picture 0 for ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, σημειώνοντας ότι δεν έλαβε το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές.
«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού», σημειώνε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα τετελεσμένα, όμως, που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς», υπογραμμίζει.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας», καταλήγει.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...