Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Δεν πάει στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης


Picture 0 for Δεν πάει στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης

Μάχη για το χώρο «γιατί έτσι όπως είναι σήμερα η ΔΗΜΑΡ είναι εξαιρετικά δύσκολο να λέω για αισιόδοξες προοπτικές-σε μια κατεύθυνση που θα μπορέσει να του δώσει μια καινούρια δυνατότητα να παρέμβει» θα δώσει ο βουλευτής Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης ο οποίος είπε ότι δεν θα πάει στο συνέδριο.

Ο κ. Λυκούδης μίλησε σε εκδήλωση της μεταρρυθμιστικής τάσης της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη και είπε ότι το κόμμα βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ άσχημο σημείο.

«Το 1% είναι ένα ποσοστό ταπεινωτικό για τη ΔΗΜΑΡ. Είναι θέμα να αναζητήσουμε υπαρξιακού χαρακτήρα δυνατότητες για το κόμμα και όχι μόνο καλών ή κακών πολιτικών. Να δούμε αν και πόσο μπορούμε να είμαστε μια υπαρκτή πολιτική δύναμη», επισήμανε.


Τόνισε την ανάγκη ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξη, καθώς, όπως είπε, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που δεν θέλει να εκφραστεί ούτε με τον κ. Σαμαρά, ούτε με τον κ. Τσίπρα, και σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αφού ο χώρος αποκτήσει ειδικό πολιτικό βάρος, τότε θα είχε κάποιο νόημα να συζητήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς ένα κομμάτι να «προσκολληθεί» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για το «Ποτάμι» ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι είναι «ένας ενδιαφέρων και πολύ φιλικός χώρος» και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάει, αλλά «πρέπει να προσδιορίσει ακριβώς το πολιτικό του στίγμα» και ευχήθηκε στο συνέδριο του «να αρχίσει να διαμορφώνει ένα πολιτικό πλαίσιο που να ξέρουμε πια τι σκέφτεται», ενώ συμπλήρωσε: «Εχω πραγματικά ειλικρινά αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης απέναντι στους καλούς φίλους του Ποταμιού».

Στην εκδήλωση πήραν μέρος ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τη στήριξη της «Ελιάς», Νιόβη Παυλίδου, μέλη της ΔΗΜΑΡ από τη μεταρρυθμιστική και στελέχη από το «Ποτάμι».
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...