Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Απέδρασε ο Χριστόδουλος Ξηρός


Picture 0 for Απέδρασε ο Χριστόδουλος Ξηρός

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε, τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής για να δώσει το «παρών» στο πλαίσιο 9ήμερης άδειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χ.Ξηρός βρισκόταν σε άδεια από την 1η Ιανουαρίου και έπρεπε να παρουσιάζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα, κάι που έπραττε μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη τον αναζητεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Να σημειωθεί πως έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Σάββας Ξηρός.


Κεδίκογλου: Οι τρομοκράτες να μην αντιμετωπίζονται όπως οι άλλοι κρατούμενοι
Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η τοποθέτηση του Φρ.Ραγκούση, δικηγόρου του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική στάση, συνεπή με την έως τώρα δράση του». Ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για ανατριχιαστική δήλωση ενώ τόνισε πως «οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι απλοί κρατουμενοι».
 http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Βελόπουλος ζητάει «συλλήψεις» των τράπερς και επαναφορά της ποδιάς στα σχολεία

«Να συλληφθούν οι τράπερς που υποκινούν τα παιδιά μας στη βία… Επαναφέρετε την ποδιά. Παιδιά στη Δυτική Αθήνα δεν έχουν καλά ρουχαλάκια και ...