Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Καρχιμάκης: Οι “58″ δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ ως μίασμα

No 558196

Έντονη κριτική απέναντι στους «58» άσκησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι «δεν μπορούν να αμφισβητούν το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας το σαν μίασμα, ούτε να υποδεικνύουν τη διάλυσή του, ενώ παράλληλα θέλουν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για τις επιδιώξεις τους».
Στο ίδιο πλαίσιο, είπε ότι «αν θέλουν μπορούν να συμπαραταχθούν και αυτοί και όποιοι άλλοι στην προσπάθεια με κορμό το ΠΑΣΟΚ» και πως «δεν μπορεί κανείς να καπηλεύεται τη δημοκρατική παράταξη».
«Τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα πρέπει να τελειώνουν», τόνισε και σημείωσε ότι «η συμπαράταξη να είναι εδώ με κορμό το ΠΑΣΟΚ και βεβαίως χωρίς ηγεμονισμούς». Ακόμα σημείωσε ότι «ούτε μπορούμε πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές, να περνάει το μήνυμα, αν το αποτέλεσμα είναι σε
θετική κατεύθυνση το πέτυχαν οι “58″ και αν είναι δυσάρεστο θα φταίει το ΠΑΣΟΚ».
Σε κάθε περίπτωση, υποστήριξε ότι η όποια ανασύσταση θέλει περιεχόμενο, το περιεχόμενο κοινωνική αποδοχή και η κοινωνική αποδοχή να παράγει πολιτικό αποτέλεσμα.
http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κομισιόν: Μεγαλύτερη η ύφεση της ΕΕ απ' ό,τι αναμενόταν

Η οικονομία της ΕΕ θα βιώσει φέτος βαθιά ύφεση ιστορικών διαστάσεων, τα σημάδια της ύφεσης φαινόντουσαν στις ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019...