Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Με Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθηναίων και Παναγιώταρο περιφερειάρχη η Χ.Α. στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθηναίων και Παναγιώταρο περιφερειάρχη η Χ.Α. στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε και επίσημα το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος μια «καθαρά πολιτική επιλογή», όπως χαρακτηριστικά άνεφερε κατά την παρουσίαση ο Ηλίας Κασιδιάρης, «σε μια περιφέρεια όπου η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πολύ ψηλά, ήδη από τις περασμένες εκλογές, πόσο μάλλον τώρα με την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου».
Οσο για τον δήμο Πειραιά, υποψήφιος δήμαρχος κατεβαίνει ο βουλευτής Α' Πειραιά, Νίκος
Κούζηλος.
Η παρουσίαση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, παρουσία δεκάδων φίλων του κόμματος μετάξύ των οποίων και η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Χ.Α. Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Ο Νίκος Κούζηλος
Ο Κούζηλος κατά την ομιλία του ανέφερε ότι σε δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη δύναμη στον Πειραιά ενώ έκανε και ειδική μνεία στον Γιάννη Λαγό καταγγέλλοντας ότι είναι παράνομα προφυλακισμένος.
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αδήλωτα τετραγωνικά -Διαγραφές οφειλών: Παράταση δηλώσεων μέχρι 30 Ιουνίου (έγγραφα)

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου (από 30 Μαρτίου που ισχύει σήμερα) η προθεσμία για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους ιδιοκτήτες α...