Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Φυσικοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι «58»

tatsopoulos12


«Ακόμα και τον καιρό που ήμουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ- έλεγα ότι αυτοί (σ.σ οι «58») είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι. Τώρα, από κει και πέρα, αν έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης είναι για να ενώσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς» δήλωσε ο Π. Τατσόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.
«Δεν βλέπω κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να ανασχέσει το λαϊκισμό, αφού τα δύο κόμματα πηγαίνουν με χίλια δαιμονοποιώντας το ένα το άλλο και μόνη δύναμη κοινής λογικής μου φαίνεται ότι είναι οι “58″, μόνο αν καταφέρουν και συστεγάσουν όλες τις απόψεις της Αριστεράς. Φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό ο κ. Κουβέλης. Κάποια μέλη της ΔΗΜΑΡ το καταλαβαίνουν… Να μην περιμένουν, όμως, τον όλεθρο στις ευρωεκλογές για να βάλουν μυαλό» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος.

Υποστήριξε πως «αν αποκτήσει η Κεντροαριστερά εκτόπισμα, θα αποκτήσει ενωμένη» και είπε ότι ο ίδιος προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζεται και «αν κριθεί ότι είμαι απαραίτητος… Ναι. Θα πάω να παρακολουθήσω (την εκδήλωση των “58″ στην Κηφισιά) και, αν χρειαστεί να παρέμβω, θα παρέμβω κιόλας».
http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...