Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η εσωστρέφεια στη ΔΗΜΑΡ για τους 58

Μετά από τρίωρη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη οι αρμοδιότητες των μελών της, η Αγίου Κωνσταντίνου βγαίνει εξίσου διχασμένη με φόντο τους «58». Στη συνεδρίαση ασκήθηκε δριμεία κριτική στα τρία στελέχη του κόμματος, τα οποία παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση των «58» στο Περιστέρι. Ανάλογη κριτική διατύπωσαν μέλη της μειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή προς την πλειοψηφία, για τις επαφές και τις συζητήσεις με παράγοντες και προσωπικότητες του χώρου της Κεντροαριστεράς που έχουν επιφυλάξεις με την πρωτοβουλία των «58».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της συνεδρίασης, η Επιτροπή συζήτησε αναλυτικά τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με τον Φώτη Κουβέλη να αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου, με βάση τις αποφάσεις του Συνεδρίου, και ενημέρωσε για τις σχετικές διεργασίες που έχουν γίνει και για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες.
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος εισηγήθηκε τον προγραμματισμό δράσης του κόμματος για την επόμενη περίοδο, με αιχμή το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, τη διάρθρωση της Κεντρικής Επιτροπής και των τομέων του κόμματος, καθώς και το χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.
Ως προς τις εκλογές για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αναφέρεται: «Θα επιδιώξει συμπαρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών, που θα αποτυπώνουν μια προοδευτική και δημοκρατική αντίληψη για τα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα της περιφέρειας, και την έξοδο από την κρίση. Οι δημοτικές εκλογές πρέπει να αναδείξουν άξιους και ικανούς Δημάρχους, καθώς και Δημοτικά Συμβούλια, στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων».
http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...