Ένα δειλό φλερτ επαναπροσέγγισης του Ανδρέα Λοβέρδου με το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε χθες με τον πρόεδρο της «Νέας Ελλάδας» να επιβεβαιώνει ότι δεν στέκεται αδιάφορος απέναντι στο κάλεσμα Βενιζέλου για συμπόρευση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται απογοητευμένος από την στάση της ΔΗΜΑΡ η οποία εξακολουθεί να κρατάει "παγωμένο" το θέμα της συνεργασίας των δύο κομμάτων, ενώ ο Φώτης Κουβέλης δεν ανοίγει τα χαρτιά του για το πώς τελικώς σκέφτεται να προχωρήσει στην συγκρότηση του τρίτου πόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Λοβέρδος θα εισηγηθεί στα στελέχη του κόμματός του εφόσον επισημοποιηθεί η πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή και της "Νέας Ελλάδας" στην κοινή
οργανωτική επιτροπή που θα προετοιμάσει την Συνδιάσκεψη της "Ελιάς" να το σκεφθούν προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εικόνα κατακερματισμού των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Όμως και στο ΠΑΣΟΚ επιθυμούν διακαώς την σύσφιγξη των σχέσεων με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Θεωρούν ότι είναι σημαντικό να ενισχύσει το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς σε πρώτη φάση κι από εκεί κι έπειτα όσα φέρει ο χρόνος...
Πληροφορίες θέλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να επιδιώκουν επαφές με τον Ανδρέα Λοβέρδο ούτως ώστε το φλερτ να οδηγήσει σε κάποιο επίσημο ραντεβού το αμέσως επόμενο διάστημα.
http://newpost.gr