Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

“Εναλλακτικές λύσεις” για την τρόικα αποφάσισε η κυβέρνηση – Διαφωνεί με τον Ρεν για το χρέος ο Βενιζέλος

&

«Συζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα τις αποστείλουμε αύριο» δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας εξερχόμενος από τη σύσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος στο Μαξίμου.
Όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, στη σύσκεψη ενημέρωσε τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Εξερχόμενος του Μαξίμου ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι “όλα είναι υπό έλεγχο”, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, ότι η συζήτηση για τον τρόπο μείωσης του δημόσιου χρέους θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι εμείς θεωρούμε ότι μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από τη Eurostat μπορεί να ανοίξει η συζήτηση αυτή.
Αυτό είναι θέμα που θα το κανονίσουν οι κυβερνήσεις, συμπλήρωσε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας, οι διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ τέθηκε ακόμη στο τραπέζι και το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς όλη η ελληνική αστυνομία βρίσκεται με το… δάκτυλο στη σκανδάλη, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελλάδα – Μέση Ανατολή: Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί

Με έντονο το αίσθημα της αβεβαιότητας παρακολούθησαν στην Αθήνα το ξημέρωμα της 14ης Απριλίου 2024 στη Μέση Ανατολή, καθώς η πρωτοφανής πυρα...