Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ελβετία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ελβετία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων

Οι συζητήσεις για τη συμφωνία φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες συνεχίζονται κανονικά, διαβεβαιώνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Σχετικά με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο που φέρουν την υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας Έβελιν Βίντμερ- Σλουμπφ να δήλωσε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα για το θέμα αυτό, οι ίδιες πηγές επικαλούνται επικοινωνία που είχαν με τις ελβετικές Αρχές οι οποίες αναμένεται να προβούν σε διάψευση των δημοσιευμάτων αυτών .Σημειώνεται ότι αύριο ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, αναμένεται να μεταβεί στην Ελβετία όπου θα έχει συνάντηση με τον Ελβετό ομόλογό του προκειμένου να προετοιμασθεί συνάντηση της κ. Σλούμπφ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ με θέμα τη φορολόγηση των ελβετικών καταθέσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν εφάπαξ – δώρο Χριστουγέννων

Δώρο Χριστουγέννων θα λάβουν 1.400 συνταξιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Ο προγραμματισμός προβλέπει πως μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου...