Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο Τρεμόπουλος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ


tremopoulos
Χαιρετισμό στο 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε ο συντονιστής της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Στο συνέδριο παραβρέθηκε και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, Κωνσταντίνα Κοσμίδου.
Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος τόνισε: «Χρειαζόμαστε δομικές μεταρρυθμίσεις, που θα αντιμετωπίζουν τη διαφθορά, που δε θα εξαντλούνται στις ισόβιες καταδίκες για την αντιμετώπισή της, που δε θα αφήνουν τα παιδιά να πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις που εκπέμπει το μαγκάλι της κρίσης, που θα χτυπούν το πελατειακό κράτος, θα σταματήσουν να αναπαράγουν το αδιέξοδο μοντέλο ανάπτυξης και θα δίνουν έμφαση στις πράσινες επενδύσεις».

Επίσης, σημείωσε ότι «οι Πράσινοι αλλάζουν το πρόσωπο της σύγχρονης Ευρώπης. Είναι ένας χώρος που δε διστάζει να συνεργαστεί, να διαμορφώσει συμμαχίες και να υποστηρίξει τις απαραίτητες προγραμματικές συμφωνίες για την εφαρμογή πολιτικών εναλλακτικής διακυβέρνησης. Αυτές οι προϋποθέσεις, όμως σήμερα δεν υπάρχουν».
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

New York Times: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία από ουραγοί της Ευρώπης, πρωτοπόροι στην ανάπτυξη – Πώς ξεπέρασαν την Γερμανία

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά την επώδυνη λιτότητα, Ελλάδα , Πορτογαλία και Ισπανία αναπτύσσονται ταχύτερα από τις παραδοσιακές δυνάμει...