Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Προσοχή μπροστά στην τρόικα στέκεται η κυβέρνηση Σαμαρά  Με κατεβασμένα τα χέρια υποδέχεται η κυβέρνηση Σαμαρά την τρόικα στην Αθήνα υπό το βάρος της υστέρησης των εσόδων εξαιτίας της βαθιάς ύφεσης και του φόβου ενεργοποίησης της ρήτρας απόκλισης, πράγμα που σημαίνει επιβολή νέων σκληρών μέτρων.
  Στην Κύπρο, η κυβέρνηση Αναστασιάδη, πριν ακόμη υπογράψει το Μνημόνιο, βρίσκεται αντιμέτωπη με "διαρροές" αξιώσεων της τρόικας για δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων ώς 30% και για μεγάλες περικοπές των δημοσίων δαπανών. Και ενώ η Μεγαλόνησος καλείται να περάσει τώρα "το μαρτύριο της Ελλάδας", στην Αθήνα, η κυβέρνηση Σαμαρά κάνει το καλό παιδί υποκύπτοντας στους δανειστές, φοβούμενη ακόμη και κούρεμα των καταθέσεων κατά το πρότυπο της Κύπρου, το οποίο -όπως αποκαλύπτεται- συζητούσε από τον Απρίλιο του 2012 ο επίτροπος Μπαρνιέ. Στουρνάρας και
  Κεδίκογλου προαναγγέλλουν χαράτσι μέσω της ΔΕΗ στα ακίνητα και το 2013 και αναζητούν πόρους για να καλύψουν τη "μαύρη τρύπα".
  Τα συνδικάτα καλούν σήμερα στις 6.30 μ.μ. τους πολίτες σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος ζητώντας να μπει τέλος στον φαύλο κύκλο των μνημονιακών πολιτικών - σοκ.
  Avgi.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Ποιοι δικαιούνται κουπόνια για δωρεάν διακοπές

  Την παροχή φορολογικών κινήτρων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις προκειμένου να παρέχουν στους εργαζομένους τους εταιρικά κουπόνια για να πάνε...