Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Θωρακισμένη η ελληνική οικονομία»

«Θωρακισμένη η ελληνική οικονομία»

Χατζηδάκης: Η όποια λύση θα πρέπει να κρατά την Κύπρο στο ευρώ


Η λύση που θα προκύψει για το πρόβλημα της Κύπρου θα πρέπει να διατηρεί τη χώρα εντός ευρωζώνης, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος, σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζει πως αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν η εξαίρεση και δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις εξελίξεις εκεί με τα προβλήματα των υπόλοιπων χωρών.
Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις καταθέσεις,
καθώς η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη, μετά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από την κυβέρνηση.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο Ι. Στουρνάρας για τη στάση του στο Eurogroup, ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών κάνει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, επισημαίνοντας πως η Αθήνα έχει στηρίξει όλες τις επιλογές της κυπριακής κυβέρνησης, ενώ, υπενθυμίζει πως η πρόσφατη συμφωνία στο Eurogroup ήταν ομόφωνη και είχε την αποδοχή της κυπριακής πλευράς.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...